GULVKONSTRUKTIONER

Enkel, tør og bæredygtig gulvkonstruktion

Det behøver ikke at være et bøvl at konstruere et gulv. Med NOVOPAN gulvspånplader får du et bæredygtigt produkt, der gør dit arbejde enkelt. 

Alle vores gulvspånplader er CE-mærkede og forsynet med en specialudviklet kantprofil, som gør det nemt at lime dem korrekt. Og så er pladerne godkendte til samling mellem strøerne (flyverstød), hvilket sikrer en optimal udnyttelse.

Flere anvendelsesmuligheder

Du kan udlægge NOVOPAN gulvspånplader i almindeligt opvarmede rum (anvendelsesklasse 1) i såvel nybyggeri som ved renoveringsopgaver. Gulvspånpladerne kan både anvendes til bærende undergulv på strøer og som svømmende undergulv på beton eller isoleringsplader.

 

3 gode grunde til at vælge NOVOPAN gulvspånplader

Solidt underlag for mange forskellige typer gulve

Velegnet til udførelse med parket, træ, gulvtæpper, vinyl og lignende

Hurtigt udlagt gulvkonstruktion

Find dit produkt

Novopan K-gulv

NOVOPAN SPAANDEX K-GULV er spånplader med profilerede kanter og anvendes som bærende, strøopbygget undergulv og som svømmende undergulv til opvarmede lokaler.

Unipan K-gulv

NOVOPAN SPAANDEX UNIPAN K-GULV EN312 P5/6 er spånplader med profilerede kanter og anvendes som bærende, strøopbygget undergulv og som svømmende undergulv til uopvarmede rum og i vådrum som underlag til MK-godkendt PVAc-belægning(IKKE til keramiske klinker, se i øvrigt SBI-anvisning 252).

Novopan Klimagulv (gulvvarme)

NOVOPAN KLIMAGULV EN312 P6 er en 22 mm gulvspånplade med fræsede spor til nedlægning af alu-varmefordelingsplader og varmeslanger. NOVOPAN KLIMAGULV er en gennemarbejdet og komplet løsning til installering af vandbaseret gulvvarme. NOVOPAN KLIMAGULV fås også som 25 mm.

 

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at tage kontakt til os.
Vi står til rådighed mandag-torsdag 7.30-15.30, fredag 7.30-14:30

Kontakt os

keyboard_arrow_up