Hele Danmarks arbejdsplads

Bliv en del af en lokal, men international koncern med fokus på udvikling og bæredygtighed blandt dygtige og engagerede medarbejdere inden for mange forskellige faggrupper.

Vi er Danmarks eneste producent af spånplader og en af Danmarks største genbrugsvirksomheder beliggende på Djursland - kun en halv times kørsel fra både Aarhus og Randers. 

Du har sikkert allerede en finger med i spillet hos os. For når du afleverer dine gamle møbler og andet træaffald på genbrugsstationen, så havner det med stor sandsynlighed hos os. Vi renser affaldstræet for evt. metaldele, og så genbruger vi træet i vores produktion – og sender metallet til genanvendelse. Vi har i mange år været frontløber inden for cirkulær økonomi i Danmark.

Ledige stillinger

 

Sales Ambassador (Danmark, Sweden, Norway, Finland)

As part of our continued growth strategy, Kronospan now has an exciting opportunity for a regional sales ambassador to work with the Kronospan distribution network to enable and develop pull through sales.

Read more

 

 

 

 

”Kronospan er for mig et godt sted at arbejde. Jeg har indflydelse på mine arbejdsopgaver og rig mulighed for personlig- samt faglig udvikling. Hos mig spiller gode kollegaer en central rolle. Tonen her er uformel, og der er plads til grin og seriøst arbejde. Jeg holder meget af mine fleksible arbejdstider, da de er med til at få mit arbejds- og privatliv til at hænge sammen.”

- Line Damgaard Andersen, Intern Sælger

Dygtige og engagerede medarbejdere

Kronospans vigtigste ressource er virksomhedens dygtige og engagerede medarbejdere, som er en blanding af mange faggrupper og generationer. Flere medarbejdere har været her i mange år. Og der kommer løbende nye til. Det giver god basis for at kombinere mange års  erfaring med nye, dugfriske ideer. Hos os går erfaring og nytænkning hånd i hånd.

Gør karriere og søg et spændende job hos os inden for procesproduktion, mekanisk og elektrisk vedligehold eller i administrationen.

En væsentlig faktor er, at du motiveres af at arbejde i et grønt miljø, hvor der er fokus på både at løse opgaven selvstændigt og sammen med kollegaerne. Du skal trives i en kultur, hvor værdierne dialog, ambition, nærvær, sund fornuft og kvalitet er nøgleord og fundament for forretningens succes.

Rekrutteringsprocessen

Ansøgning

Ledige jobs annonceres på hjemmesiden, Linkedin, Facebook og andre jobportaler. Du søger jobbet gennem vores rekrutteringsportal ved at følge linket i jobopslaget.

Screening

Hvis vi vurderer, at dine kompetencer og erfaringer kan matche vores behov, vil du blive indkaldt til en personlig samtale. I modsat fald vil du modtage et afslag hurtigst muligt.

1. samtale

Målet med 1. samtale er at finde ud af, om dine kompetencer og erfaringer matcher jobbet. Du vil blive informeret om, hvem der deltager i samtalen. Hvis vi vurderer, at der er et match, vil du blive indkaldt til 2. samtale. I modsat fald vil vi kontakte dig personligt og forklare vores afslag.

2. samtale

Til 2. samtale handler det primært om dig som person. Derfor vil vi gå mere i dybden omkring dine personlige egenskaber i relation til jobbet. Muligvis vil vi bede dig lave en test og forberede en case med udgangspunkt i en konkret problemstilling hos os. Vi vil naturligvis informere dig om dette allerede ved 1. samtale eller inden 2. samtale.

Ansættelse

Hvis både du og vi vurderer, at der er et match, vil vi indgå en kontrakt med dig og byde dig velkommen hos Kronospan - Novopan Træindustri i Danmark.

Du vil blive ansat under overenskomstmæssige forhold. Desuden vil du nyde godt af diverse personalegoder og sociale aktiviteter.

Onboarding

På din første arbejdsdag hos os, vil du blive introduceret til din træningsplan - typisk for de første 3 måneder - så vi sikrer, at du får en grundig introduktion til virksomheden og dit job.

Krono Academy Training Center

Hos os kan vejen til læring og udvikling i jobbet gå i flere retninger. Det vigtigste er, at vi løbende bliver bedre og dygtigere.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte og hensyn til lyst, evner og virksomhedens behov.

Kursus og uddannelse kan foregå på dansk grund. En anden mulighed for at blive dygtigere er at deltage i relevante kurser, uddannelse og workshops på Kronospans Academy, hvor du kan møde og sparre med kollegaer fra andre Kronospan lokationer.


Vidste du, at du kan se, hvad der sker i virksomheden og følge med i jobtilbud ved at følge os på de sociale medier?

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at tage kontakt til os.
Vi står til rådighed mandag-torsdag 7.30-15.30, fredag 7.30-14:30

Kontakt os

keyboard_arrow_up