22 mm 

Novopan Klimagulv Vendeplader

Novopan Klimagulv Vendeplader er en ny og smart løsning til montering af klimagulv. Vendepladerne har fræsede vendespor, og du slipper dermed for at fræse vendespor selv og sparer derfor værdifuld arbejdstid – ikke kun til selve fræsningen, men også den efterfølgende rengøring. De færdige vendeplader til klimagulv er lette at arbejde med, og du undgår dermed risikoen for at lave fejl i fræsearbejdet. Vi anbefaler, at du bruger de færdige vendeplader, når du installerer vandbaseret gulvvarme.

Vendepladerne leveres i håndteringsvenlige formater og har et effektivt feder/notsystem kanter, der gør det nemt at foretage korrekt limning. Vendepladerne kan i lighed med resten af klimagulvet lægges på strøer eller som svømmende og er med til at udgøre et solidt, stærkt underlag for de fleste gulvbelægninger som f.eks. parketgulve, linoleum, gulvtæppe mv.

Hjælp til montering?

Læs venligst monteringsvejledningen inden du pågynder arbejdet. Vi gør opmærksom på, at funktionsgodkendelsen kun gælder under forudsætning af, at monteringsvejledningen følges. 

Se videoen, hvis du ønsker en hurtig introduktion til, hvordan Novopan Klimagulv Vendepladerne fungerer i praksis.

Læs monteringsvejledning

Har du spørgsmål?

Så er du velkommen til at tage kontakt til os.
Vi står til rådighed mandag-torsdag 8-16, fredag 8-15:30

Kontakt os

Bliv ringet op

keyboard_arrow_up